maanantai 23. marraskuuta 2015

Madeira

WP_20140306_022

Madeira 2014

Mulla on nyt pari joululahjoiksi tarkoitettua virkkaustyötä kesken, enkä halua vielä paljastaa saajille mitä ne ovat, joten teen niille postaukset vasta joulun jälkeen. Sillä välin ajattelin tehdä ensimmäisen kunnon valokuvapostauksen! Viime aikoina matkakuume on noussut, minkä takia olen muistellut paljon menneitä reissuja ja selannut läpi reissukuvia. Varasimme juuri poikaystävän ja parin kaverin kanssa matkan Tukholmaan juuri ennen joulua, kiva päästä edes johonkin reissulle vaikka Tukholma ei ehkä ole se eksoottisin matkakohde. Tukholmassa asuu myös mun yksi kaveri, joten kiva päästä häntäkin moikkailemaan :).

IMG_4850_edited

Anyway, Madeiran reissu on tähän mennessä ollut yksi mun lempimatkoista, ellei jopa kaikista kivoin! Olin kaverin kanssa 2014 maaliskuun alussa viikon Madeiran pääkaupungissa Funchalissa. Reissun pääpointti oli nähdä Madeiran kaunista luontoa ja vuoristomaisemaa ja tämä tavoite täyttyi paremmin kuin hyvin!

Madeira 2014

IMG_4821_edited

Olimme lähes joka päivä erilaisilla luontopoluilla vaeltelemassa ympäri saarta. Kävimme saaren itäkärjessä vaeltamassa meren äärellä, laskeuduimme saaren vuoristomaisemissa nunnien laaksoon, seikkailimme osittain tuhoutuneella metsälevadalla ja kävimme kiertämässä saaren länsipuolen, jossa näimme karuja ja korkeita pudotuksia mereen, söpöjä pieniä kalastajakyliä ja mahtavia vuoristomaisemia.

Madeira 2014

Madeira 2014

Madeira 2014

IMG_4994_edited

WP_20140307_076_edited

Seikkailimme tietysti myös kaupungin keskustassa ja löysimme sieltäkin hienoja paikkoja ja maisemia. Kaupungissa oli sattumoisin samaan aikaan myös karnevaalit, joita pääsimme ihastelemaan. Tunnelma oli mahtava!

Madeira 2014

Madeira 2014

Madeira 2014

Madeira 2014

Madeira 2014

2 kommenttia:

  1. Onpa ihanan näköistä! Tukholma on hyvä matkakohde. Ensi kesänä teidän pitää mennä käymään Tallinnassa, sielläkin on paljon kaikkea näkemistä ja tekemistä. Saatte meiltä asunnon lainaksi. T: kummitäti

    VastaaPoista
  2. Juu tuolla oli kyllä kunnon paratiisi! Käytiin itseasiassa viime kesäkuussa Tallinnassa, ensi kesänä voisi harkita jotain vähän kaukaisempaa paikkaa missä ois hienoja maisemia, esimerkiksi Etelä-Euroopasta joku kiva maa. Oon haaveillut Italiasta, Portugalista ja Azoreista, mutta kattoo miten mahtaa onnistua, kun pitäisi kesätöitäkin tehdä... :)

    VastaaPoista