maanantai 26. lokakuuta 2015

Virkattu tyynynpäällinen

Sain vihdoin valmiiksi harmaan tyynynpäällisen, josta kerroinkin viime postauksessa. Ennen nykyistä päällistä tyynyä päällysti ruskea kultaisilla kukilla koristeltu tyynynpäällinen, mutta se ei kuitenkaan sovi enää kämppääni. Löysin lankavan sivuilta kivan näköisen ohjeen korinpohjatyynyyn (sivuilla linkki pdf-muotoiseen ohjeeseen) ja ajattelin kokeilla.

editedIMG_6685

Tein tyynyn muuten ohjeiden mukaan, mutta tein siitä leveämmän ja korkeamman. Käytin 5 mm paksuista koukkua ja jotain Novitan harmaata akryylilankaa, jonka lappua en valitettavasti enää löytänyt. Tähän työhön sopii kuitenkin monenlainen lanka :). En laittanut työhön ollenkaan vetoketjua, vaan kylmästi yhdistin kaikki avoimet reunat umpeen. Onnistuu hyvin sekä neulalla että koukulla.

editedIMG_6694

editedIMG_6702

Viime postauksessa kerroin myös elokuussa ottamistani vehnäpeltokuvissa. Päivien lyhetessä ja pimetessä on kiva välillä fiilistellä mennyttä kesää, vaikka odotan innolla myös kunnon lumista talvea!

editedIMG_6547

editedIMG_6535

En ole vielä päättänyt, minkä työn aloitan seuraavaksi. Ajattelin kuitenkin kokeilla neulomista, ehkä yksinkertaista huivia tai jotain muuta helppoa. Mulla ei ole myöskään pannualusia, joten voisin virkata sellaiset esimerkiksi tämän ohjeen perusteella.

2 kommenttia:

  1. Hienoja töitä, hyviä kuvia! Meillä töissä tauoilla neulotaan (ja virkataan) joululahjoiksi tiskirättejä bambulangasta :)

    VastaaPoista